sturbucks

AFI Palace Ploiești va găzdui prima cafenea Starbucks din județul Prahova.

AFI Palace Ploiești anunță lansarea primei locații Starbucks din județul Prahova începând cu această toamnă. Noua cafenea va fi amplasată la parterul mallului, dispunând în același timp și de o terasă exterioară ce va funcționa în perioada sezonului cald. Starbucks vine în completarea brandurilor premium găzduite de AFI Palace Ploiești și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial prevăzută pentru anul 2016.

„După lansarea brandurilor Pimkie și Tally Weijl în premieră în Prahova, continuăm planurile de dezvoltare din acest an și aducem prima cafenea Starbucks din județ, în AFI Palace Ploiești. Noua locație pe care o vom deschide în toamnă completează portofoliul brandurilor internaționale pe care le găzduim și va veni în întâmpinarea clienților noștri cu o ofertă atractivă de produse apreciate în toată lumea.”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Clienții centrului comercial vor putea găsi la Starbucks un meniu variat de băuturi pe bază de cafea aromată, calde sau reci, precum și gustări fresh sau dulci.

„Cafenelele noastre sunt poziționate strategic în diverse orașe din România, în locuri în care clienții noștri au gusturi și activități diferite. Vom continua extinderea cu noi locații acolo unde există cerere, unde suntem doriți de către cei care vor să se bucure de aroma cafelei noastre, într-o ambianță unică, în drumul dintre casă și birou.”, a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks.
sursa: comunicat de presă al AFI