DGFP Prahova sediu

Președintele ANAF, Eugen Dragoș Doroș, a anunțat miercuri, într-o video-teleconferință, că mai mulți șefi ai structurilor teritoriale urmează să fie schimbați din funcție. Surse neoficiale susțin că și directorul general al DGRFP Ploiești, Emilian Ștefan Tudose, ar putea fi înlocuit la conducerea instituției.

 

Tudose a fost împuternicit la conducerea DGRFP Ploiești după suspendarea lui Daniel Petre, care a trecut prin scandalul declanșat de dosarul DNA, în urma căruia a fost acuzat de luare de mită.

În locul lui Tudose ar urma să sosească Marinel Rizea, directorul general al DGRFP București. Acest lucru a fost confirmat pentru max-media.ro de surse oficiale din cadrul DGRFP Ploiești. 

Emilian Ștefan Tudose fie va fi mutat la o altă direcție teritorială, pe aceeași funcție, fie se va înapoia la postul de șef adjunct la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Prahova.

 

DGRFP Ploiești are în subordine administrațiile fiscale județene din Prahova, Dâmbovița, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița și Teleorman.
sursa: max-media.ro