piata noua campina

2,6 lei metru pătrat, pe zi, fără TVA,este propunerea pentru prețul de pornire a licitației pentru un spațiu comercial în cadrul celui de-al doilea corp de clădire în care va funcția piața centrală din Câmpina.

 
Tariful este deocamdată o propunere care urmează să fie aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din această lună. Noul corp de clădire urmează să fie gata în curând, iar aici vor fi amenajate, pe lângă birourile conducerii Serviciului   de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare și spații comerciale care vor putea fi închiriate de comercianți în urma unei licitații publice. Conform proiectului de Hotârâre, tarif include și cheltuielile de exploatare a imobilului (furnizare de energie electrică, termică, apă, climatizare, supraveghere video, servicii de întreținere asigurate de personalul angajat).
 
Lucrările la corpul C2 au început în toamna anului trecut, iar pentru realizarea acestui proiect au fost alocate fonduri în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, banii fiind asiguraţi integral de la bugetul Serviciului Public de Administrare şi Exploatare a Pieţei Centrale Agroalimentare Câmpina. Termenul de finalizare a fost estimat la nouă luni, astfel că la începutul lunii iulie, cel de-al doilea corp de clădire al pieței agroalimentare din centrul municipiului Câmpina ar putea fi funcțional.