lukoil nekrasov

Prim Vicepreşedintele Societăţii Publice pe Acţiuni „LUKOIL”, Vladimir Nekrasov, în cadrul vizitei de lucru în România, a vizitat rafinăria „Petrotel-LUKOIL” din oraşul Ploieşti şi societatea-fiică de desfacere „LUKOIL România” din Bucureşti, unde a ţinut şedinţe de producţie.

 

În cadrul acestor şedinţe s-a făcut bilanţul activităţii curente şi au fost stabilite planurile si obiectivele de perspectivă.

Rafinăria „Petrotel-LUKOIL” menţine ritmul ridicat de producţie, îmbunătăţindu-şi nivelul tehnologic. În prezent, gradul de complexitate al procesării este de 99,5%. Volumul de ţiţei procesat în 2015 a fost de 2,24 milioane tone. „LUKOIL România” a crescut cu 10,4% vânzările cu amănuntul, în primul trimestru din 2016, faţă de perioada similara din 2015 şi şi-a îmbunătăţit indicatorii financiari.

De asemenea, în cadrul întâlnirii cu ministrul român al Energiei, domnul Victor Vlad Grigorescu, au fost discutate probleme privind dezvoltarea proiectelor pe platoul continental al Mării Negre, cele legate de rafinărie, de producerea energiei şi de desfacerea produselor petroliere. Domnul Vladimir Nekrasov a prezentat şi desfăşurarea proiectelor curente şi perspectivele activităţii societăţii publice pe acţiuni „LUKOIL” în România.

 

„Consider că întâlnirea care a avut loc cu Ministrul Energiei din România, domnul Victor Vlad Grigorescu, este extrem de importantă pentru ambele părţi. În cadrul dialogului s-a declarat că Ministerul tinde spre crearea condiţiilor nediscriminatorii, egale, pentru desfăşurarea afacerilor tuturor participanţilor de pe piaţa energetică, printre care se numără şi „LUKOIL”. La rândul său, Compania intenţionează să continue politica investiţională activă, care va asigura dezvoltarea ulterioară dinamică şi, în consecinţă, încasări fiscale stabile la bugetul de stat”, a menţionat Prim Vicepreşedintele Societăţii Publice pe Acţiuni „LUKOIL”, domnul Vladimir Nekrasov.
sursa: comunicat de presă al companiei Lukoil