patinoar afi palace ploiesti

AFI Palace Ploiești a anunțat închiderea patinoarului care a funcționat încă de la deschiderea mall-ului și înlocuirea lui cu noi branduri. 

“Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri cu proiecte care să cuprindă o ofertă variată de branduri de modă, opțiuni de petrecere a timpului liber și servicii diverse. În același timp, îmbunătățim în mod constant centrul nostru comercial, luând în considerare atât nevoile clienților noștri, cât și strategia de dezvoltare pe termen lung prevăzută de companie. Astfel, plănuim o serie de surprize pentru părinți și copii, o noutate fiind extinderea zonei de locuri de joacă, oferind în acest mod o paletă mai largă de activităţi pentru întreaga familie”, a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Recent, AFI Palace Ploiești a anunțat înlocuirea clubului Zappa cu MAXFUN, un centru de divertisment ce urmează să fie deschis în această primăvară. 

 

Anul trecut, când patinoarul a fost închis pentur lucrări de renovare și întreținere, ploieștenii au inițiat o petiție online.
Detalii aici: Decizia conducerii AFI Palace Ploieşti care i-a nemulţumit pe clienţi