barrier ploiesti

Compania Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, continuă extinderea rețelei de retail, prin inaugurarea unui nou showroom în orașul Ploiești.

 

Acesta este prima unitate din orașul Ploiești și din județul Prahova. Magazinul Barrier este deschis în apropierea centrului comercial AFI Palace Ploiești, pe strada Gheorghe Doja numărul 224.

Showroomul deschis la Ploiești pune în practică conceptul implementat de companie pentru rețeaua de retail. Conceptul se referă la gama largă de produse de ultimă generație ale Barrier și la furnizarea de consultanță specializată a angajaților, pe partea de vânzare și pe cea tehnică, satisfăcând astfel cele mai complexe dorințe.  

Compania a ajuns în acest moment la o rețea de 21 de magazine la nivel național și își propune să ajungă la un număr cât mai mare de unități specializate pe întreg teritoriul țării. În afara rețelei proprii de magazine, Barrier are și peste 100 de colaboratori, prin care comercializează produsele companiei.

 

„Barrier a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu, conjugat cu tendința de maturizare a pieței, dar și cu reacțiile pozitive pe care le-am primit de la colaboratorii noștri, am considerat că este nevoie de o rețea extinsă de magazine specializate. Pentru acest an, dorim să deschidem încă 25 de francize, la nivel național, cu accent pe București, Moldova și Ardeal ca zone cu cel mai mare potențial de dezvoltare”, a spus Adrian Gârmacea, director general al companiei producătoare, Barrier.

 La rândul său, George Harabagiu, managerul noului magazin din Ploiești, a spus că „mi-am dorit să devin parte a rețelei de magazine Barrier. Atuurile noastre sunt legate de suportul logistic și de marketing pe care compania Barrier ni-l oferă în permanență, astfel încât să oferim cele mai bune servicii ploieștenilor. Mai mult, vom beneficia de cursuri de formare și specializare în cadrul Academiei Barrier, dar și de traininguri periodice de perfecționare, ca să putem fi mereu la înălțimea cerințelor clienților.”

Pentru ca fiecare unitate francizatăsă fie operațională, Barrier investește 40.000 de euro/ magazin, costul incluzând: mobilier, set complet de mostre, program de proiectare și ofertare, signalistică interioară și exterioară, cursuri pentru întregul personal implicat în operarea francizei, prin intermediul ”Academiei Barrier”. Printre beneficiile pe care le oferă o afacere proprie în sistem franciză Barrier se numără: o rețea în continuă expansiune, showroom-uri amplasate strategic și elemente de identitate vizuală cu un design unic, care rămân în mintea consumatorilor. În plus, aderarea la rețeaua de francize Barrier permite unui francizat să beneficieze de rezultatele campaniei integrate de marketing. Un alt avantaj este reprezentat de faptul că investiția se recuperează rapid, neexistând redevențe sau taxe ascunse.

 

Investiția francizaților poate fi amortizată în termen de maximum șase luni pentru cei care activează deja în domeniul tâmplăriei PVC și de 1 an pentru cei care nu lucrează în acest moment în domeniu, în cazul acestora fiind necesară și investiția în scule profesionale de montaj, precum și achiziționarea unei mașini speciale pentru transportul produselor.

Compania are un portofoliu vast de produse din care fac parte ferestrele, ușile rezidențiale și industriale, uși de garaj și rulouri și deține cele mai moderne linii de fabricație de la Rotox. (P)