amass

Oamenii nu se mai multumesc doar cu sisteme de incalzire rentabile, ci doresc solutii care sa se potriveasca locuintelor moderne, dat fiind ca tendintele globale ale omenirii sunt in continua modernizare si schimbare. De asemenea, oamenii cauta solutii de incalzire cat mai eficiente din punctul de vedere al consumului, care sa ii scape de facturile uriase din timpul iernii. In ceea ce ii priveste pe romani, majoritatea au centrala termica pe gaz. Insa, in ultimii ani, aceasta se dovedeste a fi costisitoare si cu o durata de viata prea scurta (numai 10 ani).

 

AMASS, o companie dedicata solutiilor de incalzire mai ieftine decat gazul, stie exact cum sa imbine utilul cu placutul si va pune la dispozitie sisteme de incalzire electrica in pardoseala, precum si radiatoare electrice cu roca vulcanica, amandoua sistemele avand pe langa alte beneficii si costuri de consum mai ieftine decat gazul. Inainte sa descoperiti de ce merita sa investesti si sa utilizezi un sistem de incalzire electric, iata cine este AMASS. Aceasta companie este singura din Romania care importa produse fabricate in Danemarca. Astfel, produsele oferite respecta toate criteriile de calitate stabilite de catre Uniunea Europeana.

In cazul in care aveti probleme cu sistemul de incalzire in pardoseala, AMASS este singura companie romaneasca care detine echipamentele necesare pentru detectia si si remedierea defectelor inregistrate la acest sistem. Asadar, puteti alege sa colaborati cu un importator unic pe solutii de incalzire extrem de performante. De ce sa optati pentru un asemenea sistem ce foloseste ca resursa energia electrica?

In primul rand, costul de investie este mai scazut decat in situatia unei centrale pe gaz, care necesita mai multe componente si accesorii. Posibilitatea de ndependenta energeticacu ajutorul panourilor fotovoltaice sau energiei eoliene este un avantaj major in ceea ce priveste sistemul de incalzire electrica. In cazul in care centrala este pe gaz, acest lucru inseamna ca sunteti dependenti de furnizor si trebuie sa va adaptati schimbarilor de tarif sau alte modificari si probleme ce pot sa apara.

 

Referitor la consum, specialistii AMASS, cu ajutorul informatiilor primite de la furnizorii de alte sisteme au realizat un studiu prin care sunt comparate principalele sisteme de incalzire utilizate de oameni. Rezultatele arata ca valoarea medie luna iarna a costului de consum pentru o centrala termica pe gaz este de 200 euro/luna si 150 euro/luna in cazul unui sistem de incalzire electric in pardoseala pentru o suprafata de 150mp.

Explicatia este simpla: sistemele AMASS, pe langa calitatea de top a produselor se bazeaza pe principiiile de aur ale consumului redus a unei instalatii de incalzire: inertie termica (aduceti-va aminte de radiatare de fonta si sobe), automatizare performanta si o resursa inepuizabila (electric fata de gaz care este epuizabila)

Desi aspectul financiar este cel mai discutat, nu trebuie sa ignoram sanatatea si efectele fiecarui sistem asupra acesteia. Incalzirea in pardoseala  nu ridica praful, nu da senzatia de aer uscat si nu permite formarea curentilor de aer. In schimb, o centrala obisnuita ofera senzatia de confort termic doar in momentul in care functioneaza, dupa care, aerul cald se ridica spre tavan si revine spre pardoseala sub forma de curenti de aer reci.

 

Un ultim avantaj al electricitatii este ca ne permite sa instalam un sistem elegant si sigur. Incalzirea in pardoseala nu are nevoie de tevi inestetice sau calorifere ce ne ocupa spatiul si nici nu provoaca incendii, explozii, inundatii sau alte pericole. Pentru un raport complet asupra beneficiilor aduse de solutiile AMASS, accesati site-ul acestei companii!