AFI Palace Ploiești, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din județul Prahova, desfășoară campania "REDUCERI COLOSALE” între 26 și 28 ianuarie 2016, perioadă în care vizitatorii mall-ului se pot bucura de discounturi de minimum 70%.

 

Perioada de reduceri este un moment oportun pentru ploieșteni să își achiziționeze produse de calitate, la prețuri avantajoase.

În campania organizată de centrul comercial s-a implicat un număr mare de magazine, astfel că experiența de shopping va fi una inedită. Cumpărătorii pot alege articole vestimentare, încălțăminte, cosmetice, accesorii și multe alte produse surpriză.

 

„În AFI Palace Ploiești vom desfășura prima campanie de reduceri masive din acest an și așteptăm un număr semnificativ de clienți. Magazinele vor avea discounturi mari față de alte perioade ale anului, de aceea cele trei zile sunt o ocazie foarte bună pentru noi achiziții în garderobă și nu numai.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Branduri implicate în campania „REDUCERI COLOSALE”

Printre magazinele partenere în campania desfășurată de AFI Palace Ploiești se numără: Cărturești, Flormar, Parfois, B&B, Be in Time, Optiblu, Optiplaza, Jack & Jones, Meli Melo, Smyk, Time Out, Kenvelo, Reserved, Koton, Lee Cooper, BSB, Aldo, Il Passo, All Shoes, Cora.

Magazinele implicate în campania de REDUCERI COLOSALE vor folosi o semnalistică specială prin care vor afișa valoarea reducerilor, astfel încât să fie ușor de identificat.

Pentru mai multe informații despre evenimente și oferte puteți intra pe www.afipalaceploiesti.ro sau urmăriți pagina de Facebook AFI Palace Ploiești. (P)

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filtru de poliție și RAR în Ploiești

În această dimineață, în Ploiești a fost instituit un filtru de poliție și RAR. Echipajele mixte acționează pe strada Căliman, în apropierea Sălii Sporturilor Olimpia. Șoferii sunt verificați dacă au...