Ploieștenii își vor putea plăti taxele și impozitele locale pe 2016 începând de miercuri, 6 ianuarie. Contribuabilii vor beneficia de o reducere de 10% dacă își achită integral dările la bugetul local până pe 31 martie.

Anunțul Primăriei Ploiești:

Primaria Municipiului Ploiesti, prin Serviciul Public Finante Locale Ploiesti, anunta ca din cauza numeroaselor modificari aduse de Codul fiscal in privinta modalitatilor de calcul si plata a impozitelor si taxelor locale si din dorinta de a incasa in mod corect sumele datorate de contribuabilii ploiesteni, programul de incasare a impozitelor si taxelor locale pentru anul 2016 va incepe in data de 06 ianuarie 2016, ora 8.00.

De asemenea, anuntam ca in perioada 04.01-06.01.2016, se pot achita la toate casieriile institutiei noastre amenzile in 48 de ore, taxele judiciare de timbru si taxele extrajudiciare de timbru si ca se vor elibera certificate de atestare fiscala. Ne cerem scuze ploiestenilor pentru eventualul disconfort creat, bazandu-ne pe intelegerea pe care au manifestat-o intotdeauna fata de autoritatea locala.

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...