UPC scumpeşte abonamentele tuturor clienţilor!

Înainte

Înainte de pachetul extra fotbal, UPC a mai introdus în grilă două posturi TV –Disney Junior și Look Plus și a majorat abonamentul, fără ca abonații să poată opta dacă doresc sau nu cele două canale.

Potrivit mesajului trimis abonaților UPC, pe care Paginademedia.roîl prezintă în continuare, din luna iulie sunt introduse în grilă “două noi canale premium – Disney Junior și Look PLUS”. “Începând cu 1 august, abonamentul tău se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus)”, spune mesajul UPC. Introducerea canalelor și majorarea prețului nu sunt opționale. Mesajul nu precizează dacă clienții pot opta sau nu pentru posturile respective și pentru creșterea de preț. În schimb, precizează că, dacă nu sunt de acord, “ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori”. 
Citește și CUM TE FURĂ (IAR) UPC PENTRU MECIURILE DIN LIGA I
Mesajul trimis clienților UPC, în urmă cu câteva zilePentru tine – noi canale premium 
Draga… Iti multumim ca esti alaturi de noi si te asiguram ca punem pe primul loc dorintele tale: iti oferim cele mai multe canale pentru copii si canale de documentare precum si cele mai valoroase canale HD disponibile prin cablu. Suntem fericiti sa te anuntam ca din iulie iti oferim doua noi canale premium – Disney Junior si Look PLUS – pentru tine si intreaga ta familie. 
Incepand cu 1 august, abonamentul tau se va majora cu cu 3 lei (TVA inclus). Ne bucuram sa te avem alaturi, de aceea vom continua sa iti oferim serviciile digitale de cea mai buna calitate. Multumim, Echipa UPC
In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 111/2011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu esti de acord cu modificarea pretului abonamentului, ai dreptul să denunti unilateral contractul fara despagubiri in termen de 30 de zile de la primirea prezentei scrisori. In acest sens trebuie sa te prezinti personal in orice magazin UPC pentru a depune cererea.
sursa: paginademedia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău