Optovista a inaugurat cel mai mare showroom de optică din Ploiești!

0

Într-o lume în care multe dintre serviciile uzuale s-au digitalizat, iar munca de birou ocupă primele poziții în topul activităților de lucru, sănătatea oculară trebuie să fie mai mult în atenția noastră.

Iar dacă doriți să vă faceți un cadou de sărbători verificându-vă sănătatea periodic sau înlocuindu-vă perechea veche de ochelari cu una nouă, acum aveți o mie de motive să o faceți!

Unul dintre ele este și faptul că Optovista a deschis cel mai mare showroom de servicii oftalmologice din Ploiești. În noul centru dedicat veți găsi o colecție variată de ochelari de vedere, ochelari de protecție, ochelari de soare, rame și lentile, precum și multe alte accesorii.

Optovista va oferi primilor 100 de clienți care le vor călca pragul un număr de 100 vouchere cadou, precum și numeroase alte reduceri și surprize pentru toți cei care vor face o achiziție în ziua deschiderii. Iar mai multe informații utile veți descoperi în cele ce urmează.

Optovista – Dedicați nevoilor tale! Vii pentru preț, rămâi pentru calitate!

Petrecerea timpului liber în fața calculatorului și a telefonului, respectiv orele de lucru în care suntem pe deplin conectați cu tehnologia, pot produce modificări ale vederii pe care le vom semnala în timp printr-un disconfort accentuat – durere, lăcrimare, ochi roșii.

Însă, putem preveni toate aceste aspecte negative alegând să mergem periodic la un consult de specialitate în cele mai bune cabinete oftalmologice și să purtăm metode adecvate de protecție.

Noul showroom Optovista este primul centru existent într-un centru comercial din Ploiești și are la bază o investiție de peste 100.000 euro. Fondatorii doresc să pună la dispoziția clienților o gamă exclusivă de produse și servicii oftalmologice care să transforme alegerea unei perechi de ochelari sau o consultație, într-o adevărată plăcere.

Ca prin urmare, veți lua contact și cu aparatura de ultimă generație, cât și cu personalul orientat spre îndeplinirea tuturor dorințelor și nevoilor, la un preț rezonabil. De asemenea, veți puteți beneficia inclusiv de consultații optometrice gratuite, pe care le puteți realiza direct în showroom, spontan, cât și cu programare online. Așadar, vă puteți verifica vederea și să găsiți soluții în timp util, la nevoie, fără compromisuri.

Vă așteaptă spre întâmpinare personal acreditat specializat care vă vor oferi consultanță în alegerea celor mai bune soluții pentru sănătatea întregii familii, fiind și locul unde puteți solicita verificări moderne de specialitate.

Centrul va dispune inclusiv de locuri de parcare în care să vă veți putea lăsa mașina în siguranță, fără niciun stres.

Amintim și faptul că, marea deschidere a avut loc în data de 3.12.2021, ora 10:00, locația Prahova Value Center.

Având în vedere toate aceste aspecte, deschiderea Optovista din Prahova Value Centre este motivul ideal pentru a vă realiza o consultație oftalmologică sau să oferiți mai multă atenție sănătății întregii familii.

(P)

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău