Premirul Cîțu se gândește să majoreze salariul minim, începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie: ”Mă gândesc la o majorare de 8%”

1

Premierul și-a anunțat intenția într-o emisiune la TVR, susținând că va propune patronatelor o creştere a salariului minim de 8% începând cu 1 noiembrie sau 1 decembrie.

Florin Cîțu: „Discutăm acum. Vreau să fie aprobat cât mai repede, ca toate companiile să ştie exact ce costuri vor avea anul viitor cu salariul minim.

În acelaşi timp mă gândesc – fiind un an special – dar trebuie să vorbesc cu patronatele, dacă putem, anul acesta doar, să creştem salariul minim mai repede de 1 ianuarie. Să o facem, poate, la 1 decembrie sau la 1 noiembrie. Dar e o discuţie pe care trebuie să o am cu patronatele.

Este o propunere pe care o am. Mă gândesc să facem o creştere de 8%, de exemplu, dar să fie de la 1 noiembrie sau 1 decembrie şi atunci să fim mai aproape de acea creştere de 10% pe care o propun cei de la sindicate.

Este o discuţie pe care trebuie să o am, dar este propunerea cu care vreau să vin în Consiliul Tripartit”, a precizat premierul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Premierul Citu minte de incheata apele…. Acum catevate luni se batea in piept ca o sa scada preturile la gaze si energie electrica, odata cu liberalizarea pietei.
    Asa cum s-a hotarat cresterea valorii tichetelor de masa cu 8 bani!

    Ce credibilitate mai are premierul? Daca nu stie sa nu vorbeasca…

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău