A fost lansată în Prahova platforma prin care, în trei pași simpli, poți redirecționa până la 20% din impozit pentru cauze în care crezi!

Imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă ar exista o modalitate rapidă și sigură prin care să îți poți direcționa sponsorizările pentru cauze în care crezi. Acest lucru este, de astăzi, posibil prin www.sponsorizareprahova.ro!

Cu siguranță ai auzit deja despre facilitățile fiscale prin care poți susține financiar o cauză prin redirecționarea unei părți din impozitul pe venit sau din impozitul pe profit și, din cauza birocrației, ai trecute repede cu vederea ideea de a face bine.

Potrivit unui studiu realizat de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC) şi Hospice Casa Speranţei, numai 49% dintre companiile românești folosesc facilitățile.

De astăzi, însă, nu mai este nevoie să ratezi șansa de te implica pentru că am creat un mecanism rapid, simplu și ușor de utilizat prin care poți sponsoriza sume ce pot fi deduse fiscal.

Rezultatul: ajuți ușor proiectele din orașul tău fără nici un cost pentru tine sau compania ta!

„Ca orice antreprenor, și eu am intrat în contact deseori cu informații privind posibilitatea de a redirecționa o parte din impozitele datorate statului către o cauza socială sau către o organizație non profit.

De cele mai multe ori, informațiile concrete despre etapele necesare, documentele ce trebuie completate, procedura de urmat, nu sunt suficient de clare, par greu accesibile și consumatoare de timp. Împreună cu partenerii noștri de la Fundația Comunitară Prahova, am reușit să simplificăm lucrurile și am construit o pagină de internet care să asigure antreprenorilor un context ușor de folosit în cadrul căruia pot să direcționeze aceste sume către cauzele care contează.

Pe site-ul sponsorizareprahova.ro poți, în 3 pași simpli, să ceri contabilului informațiile necesare, să afli care este suma pe care o poți redirecționa și să alegi cauza pe care vrei să o susții cu fondurile tale.

Toate documentele sunt generate automat, simplu și rapid, pentru că știm că timpul oamenilor de afaceri este important.

Accesați platforma cu încredere și susțineți activitățile Fundației Comunitare Prahova!” – Traian ZVIRID, Incorom

„Pentru că unul dintre cele mai frumoase sentimente este acela de a ajuta oamenii din orașul tău, pentru că sunt atât de multe persoane în județul Prahova care au nevoie de suport și atât de multe idei bune care ar putea să fie realizate în beneficiul comunității noastre, am creat alături de partenerii de la Incorom un mijloc prin care antreprenorii locali să poată face un contract de sponsorizare în trei pași simpli.

Ne dorim să inspirăm cât mai multe companii locale să se implice pentru a susține proiectele locale, fără nici un cost financiar pentru companie, cu un cost cât mai mic de timp, cu toate detaliile legislative ușor de accesat. Responsabilitatea față de comunitate se poate realiza prin gesturi simple!” – Isabela Alexe, Fundația Comunitară Prahova

__________________

Cine suntem

Noi, echipa Fundației Comunitare Prahova, lucrăm zi de zi la firul ierbii, alături de oamenii cu inițiativă pentru a transforma ideile bune în soluții concrete. Identificăm cele mai importante probleme din comunitate, căutăm oamenii pasionați de munca lor, îi susținem financiar și cu expertiză pentru a duce la îndeplinire soluțiile propuse pentru nevoile din comunitate.

În cei 8 ani de activitate am susținut 165 de proiecte județene și 18 burse, am implementat 16 proiecte comunitare și am ajutat 9 cazuri medicale cu suma totală de 1.326.725 lei împreună cu 75 de companii și fundații naționale și 1.000 de donatori individuali.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău