Primele fotografii spion cu viitorul model Dacia

Dacia va înlocui două modele actuale, Lodgy și Logan MCV, cu un crossover nou. Publicația motor1.com a publicat primele imagini spion cu viitorul model Dacia, care va fi lansat chiar anul acesta.

Este vorba de un model ”botezat” inițial Grand Duster, dar care ar putea fi mai degrabă numit Grand Sandero.

Potrivit profit.ro, noul crossover va avea o lungime de circa 4,50 metri, va avea trăsături de SUV, așa cum regăsim la Sandero Stepway, cu o gardă la sol ridicată, și va avea o serie de elemente comune cu noile modele, în special cu Sandero.

Capota profilată, o grilă înaltă, protecții și ornamente de plastic negru în stilul familiei Stepway, bare de plafon, sunt principalele trăsături.

Versiunea cu șapte locuri va fi probabil cea mai cumpărată. În plus, există tot mai multe informații privind introducerea motorizărilor hibride din familia E-Tech, regăsite pe Renault Clio.

Așadar, motoare exclusiv pe benzină, similar cu Sandero, fără 4×4, un aspect pronunțat de SUV și spațiu tipic pentru o mașină compactă, acestea vor fi principalele calități ale noului model, al cărui nume nu este încă dezvăluit.

sursa foto: motor1.com

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău