Fraudă în numele Carrefour, pe WhatsApp, cu premii oferite la „Sărbătorirea a 70 de ani” – FOTO Reacția compăaniei

0

Un mesaj fals, în numele Carrefour, se răspândește masiv pe WhatsApp. Tentativa de fraudă conține promisiunea câștigării unui card cadou de 200 de euro cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de la primul magazin din rețeaua multinaționalei. Compania a reacționat pe Facebook: ”Vă rugăm să nu dați curs instrucțiunilor primite în mesaje și să nu dați click pe linkuri”.

Mai mulți cititori ne-au sesizat că au primit pe WhatsApp, de la prieteni, un mesaj prin care erau ademeniți să participe la o tombolă online în numele Carrefour dotată cu premii constând în tichete de cadou de 200 de euro.

Cei care accesează link-ul pot fi victimele unor fraude informatice constând în furt de date personale, inclusiv de identificare bancară.

Mesajul companiei Carrefour România postat pe pagina oficială de Facebook:

Dragi clienți, Mesajele care circulă pe WhatsApp legate de câștigul unui card cadou în valoare de 200 de euro și cele despre „Sărbătorirea a 70 de ani” sunt înșelătoare și nu ne aparțin.
Vă rugăm să nu dați curs instrucțiunilor primite în mesaje și să nu dați click pe linkuri.

Numele și sigla Carrefour sunt folosite în mod abuziv. Investigăm situația pentru a opri, cât de curând posibil, aceste campanii false. Mulțumim pentru înțelegere!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău