Poștașii vor ieși în stradă. Proteste anunțate la Ploiești

Sindicatul Lucrătorilor Poștali din România – Filiala Muntenia se pregătește de proteste. Comisia de avizare a adunărilor publice din Ploiești a aprobat cererea prin care a fost autorizat un miting miercuri, 13 ianuarie, la care și-a anunțat participarea aproximativ 100 de persoane.

Principalele nemulțumiri, potrivit organizatorilor, vizează tehnica de calcul învechită, care îngreunează activitatea, dar și dotarea insuficientă cu scanere și scanerele neperformante, care conduc la întârzieri în procesul de prelucrare.

Comisia de avizare a adunărilor publice din Ploiești a aprobat cererea Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România – Filiala Muntenia.

Protestul ar urma să aibă loc miercuri, 13 ianuarie, începând cu ora 11.00.

Aproximativ 30 de persoane vor protesta în fața sediului CN Poșta Română – Sucursala Ploiești – Oficiul Județean de Poștă Prahova, iar alte aproximativ 70 de persoane se vor strânge în curtea interioară a instituției cu sediul în Ploiești.

Foto ARHIVĂ

 

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

2 COMENTARII

  1. Bratianu ( liderul SLPR ) a descoperit ca doar la Ploiesti sunt aceste lipsuri sau manevre specifice inaintea schimbarilor politice in administratie ?
    Directorul adjunct al Sucursalei este liderul de sindicat ( autosuspendat ) al Filialei SLPR Muntenia. si impreuna cu Bratianu tot incearca sa schimbe directorul Oficiului Judetean , director care nu are nici o vina asupra lipsurilor constatate de postasii prahoveni. Acestea sunt generalizate la nivelul Postei Romane si rezolvarea lor depinde de conducerea centrala.

  2. Tocmai acum a observat aceste lipsuri, pai nu el a semnat CCM-ul ? Nu ii e rusine asa un pic de foloseste saracii postasi cu salarii mici sa-i salveze pe aia cu salarii nesimtit de mari. Dragi postasi nu mai puneti botul la minciunile bratieniste si la minciunile celir din preajma lui. Toti au salariu nesimtit de mari, cereti-le fluturasul de salariu la acesti “protestatari” si apoi o sa vedeti si dedesubturile acestui protest care nu este decat aratarea muschilor din pozitie dominanta. Intrati pe grupul creat de mine pe site-ul de socializare facebook sa vedeti acolo cate am zis de toate nemerniciile facute de bratianu si ai lui. Nu va lasati manipulati. Gigi Mihalache

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău