Când vor începe lucrările la rețeaua de gaze de pe Valea Slănicului. Lista localităților beneficiare

0

Conducerea Consiliului Județean Prahova a anunțat că în toamna acestui an va fi lansată licitația pentru proiectarea și introducerea rețelei de gaze în mai multe localități de pe Valea Slănicului.

Este vorba de comunele Aluniș, Bertea, Cocorăștii Mislii, Cosminele, Dumbrăvești, Ștefești, Vărbilău, Vîlcănești și orașul Slănic.

În total, rețeaua de gaze va avea o lungime de 306 km, iar lucrările sunt finanțate în cadrul unui contract de asociere încheiat între Consiliul Județean Prahova și localitățile beneficiare.

”Contribuția financiară a CJ Prahova pentru realizarea studiului de fezabilitate destinat înființării rețelei de distribuție a gazelor naturale în cele nouă localități a fost aprobată în ședința ordinară din luna mai, respectiv suma de 790.000 de lei.

Fiecare dintre cele nouă localități are contribuția proprie calculată în funcție de lungimea rețelei estimate de distribuție a gazelor naturale, în total fiind vorba despre 270.000 de lei” a anunțat pe Facebook Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău