Singura firmă din Prahova care asigură servicii de purificare și dezinfectare cu ozon

0

Fiecare persoană are dreptul de a trăi și a lucra într-un mediu curat și sănătos, iar pandemia de coronavirus ne-a demonstrat încă o dată că este mult mai bine „să previi decât să tratezi”.

Chiar dacă măsurile impuse de Guvern au dus la suspendarea activității a mii de firme din Prahova și din întreaga țara, administratorii și angajații așteaptă cu mult interes relaxarea măsurilor de anunțate începând cu 15 mai, pentru a se putea întoarce la lucru.

GreenStar Services, principalul furnizor de servicii de curățenie rezidențiale și birouri, a pus dintotdeauna sănătatea clienților pe primul loc, iar profesioniștii care formează echipa sunt pregătiți, mai mult ca niciodată, să satisfacă cele mai înalte cerințe.

În această perioadă, societatea GreenStar Services a introdus serviciile inovatoare de purificare și dezinfectare a aerului pe baza de tratament cu OZON, în plus față de serviciile normale de curățenie pe care le oferă.


Metoda este atestată de Organizația Mondială a Sănătății, ozonul fiind cunoscut drept cel mai eficient dezinfectant pentru toate tipurile de microorganisme.

Cu acest nou serviciu, firma GreenStar Services  vă oferă soluții complete de curățenie, dezinfecție, purificare, sterilizare și împrospătare a spațiilor, ozonul fiind considerat unul dintre cei mai rapizi și eficienți agenți cu proprietăți microbiocide.

Spectrul larg de acțiune permite acționarea asupra unui număr mare de microorganisme precum bacteriile, paraziții, virusurile – inclusiv coronavirusurile, protozoarele, nematozii, fungii, ciupercile, sporii, chisturile și multe altele.

Dintre serviciile de curățenie profesională pe care GreenStar Services le oferă amintim:

  • Servicii de purificare și dezinfectare pe bază de OZON;
  • Servicii de dezinfecție, folosind dezinfectanți aprobați de către Ministerul Sănătății;
  • Servicii curățenie industrială;
  • Servicii curățenie după constructor;
  • Servicii curățenie comercială;
  • Servicii curățenie rezidențială
  • Servicii de curățenie scări de bloc;
  • Curățenie și îngrijire suplimentară grădini și spații comune;
  • Curățenie subsoluri;
  • Servicii de zugrăvit și renovat încăperi, holuri;

În pofida izbucnirii pandemiei de coronavirus, GreeStar Services lucrează în continuare la capacitate normală, având posibiltatea să acopere locații din Ploiești, Prahova, București, Ilfov, Brașov și nu numai.

Informații suplimentare pot fi solicitate telefonic la numerele: 0723 592 964 / 0726 522 555 / 0737 191 588 sau accesând site-ul http://www.greenstar-services.ro/.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău