Controale ITM la croitoriile din Prahova. Rezultatul, ușor de anticipat

0

După ce mai mulți cititori, angajați ai unor croitorii din Prahova, ne-au semnalat o practică ilegală prin care unii patroni și-au trimis angajații în șomaj tehnic, apoi i-au obligat să muncească la ”negru”, observatorulph.ro a solicitat un control la firmele care activează în acest domeniu. Surpriză, sau nu, ITM Prahova nu a identificat nereguli.

Solicitarea observatorulph.ro ca ITM Prahova să verifice croitoriile a venit ca urmare a unor mesaje primite de la cititori.

”Soția mea lucrează la o croitorie cu punctul de lucru la Ploiești, dar cu sediul în Vălenii de Munte. Deși a fost dată în șomaj tehnic, patronii au chemat-o la muncă. Atunci când a întrebat ce scrie pe declarația să vină la muncă? i s-a răspuns că aceasta este pe propria răspundere și că nu i se poate da adeverință de la angajator” a fost doar unul dintre mesajele primite la redacție.

În urma controalelor, inspectorii ITM Prahova nu au identificat vreo neregulă, așa cum rezultă din documentul transmis redacției noastre și publicat aici:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău