Unde găsești cel mai ieftin apartament de vânzare din Ploiești

0
vânzări-apartmente_dfe8e.jpg

vânzări-apartmente_dfe8e.jpg

În timp ce devalorizarea monedei naționale se resimte de la o zi la alta, piața imobiliară se află în stagnare din punct de vedere al prețurilor. Cele mai ieftine apartamente rămân cele cu două camere, confort II, situate în zone precum Vest și Nord.

La capitolul vânzări de apartamente, analiștii spun că anul în curs nu va aduce schimbări majore. Pentru că în cele mai multe cazuri tranzacțiile sunt în euro, singurele influențe sunt legate de devalorizarea monedei naționale.

„De regulă, cele mai multe tranzacții sunt în euro, din cauza  devalorizării monedei naționale. Pe de altă parte, cele mai multe apartamente sunt achiziționate în baza unor credite, fie că vorbim de prima casă sau pur și simplu de un alt timp de împrumut. Cele mai ieftine locuințe, la această oră, în Ploiești sunt apartamentele cu două camere, confort II, al căror preț a coborât la 27.500 – 28.000 de euro. Vorbim de apartamente care fără dotări, respectiv fără gresie și faianță, care, necesită reparații multiple. Astfel de apartamente sunt situate în zone precum Vest sau Nord, ne-a explicat un agent imobiliar.

Pe locul al doilea, din punct de vedere al prețului, sunt garsonierele, care pot fi achiziționate cu prețuri de la 29.000 de euro, însă în zonele rezidențiale, prețul acestor poate ajunge la 44.000 de euro.

Apartamentele cu două camere decomandate pot fi achiziționate cu prețuri cuprinse între 33.000 de euro și 58.000 de euro.

„În blocurile construite înainte de 1989, prețul apartamentelor se situează la 43.500 – 45.000 de euro, în zone precum Bariera București sau 9 Mai . În zona centrală, prețurile continuă să se mențină la un nivel ridicat. Un apartament cu două camere poate ajunge în acestă zonă la 50.000 – 60.000 de euro, în timp ce un apartament cu trei camere se vinde cu aproximativ 70.000 de euro, ne-a explicat agentul imobiliar.

Cele mi scumpe apartamente din Ploiești rămân cele din zona Albert, unde pe lista facilităților figurează inclusiv parcarea.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău