Un tânăr care a crescut în orfelinat a impresionat jurații de la ”Imperiul Leilor”. ”Îți dau 45.000 de euro pentru 1% din acțiuni”

0
cea-mai-neasteptata-investitie-a-lui-mohammad-murad-la-imperiul-leilor-45-000-pentru-un-profit-infim_564e3.jpg

cea-mai-neasteptata-investitie-a-lui-mohammad-murad-la-imperiul-leilor-45-000-pentru-un-profit-infim_564e3.jpg

Fondatorul brandului Phoenicia, Mohammad Murad, a uimit pe toată lumea mierciuri seară, în cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii Imperiul Leilor de la Pro TV. Antreprenorul a decis să investească într-o afacere de care nu avea nevoie, însă cel care l-a convins că merită o șansă este chiar omul care a pornit-o.

Nicolae Mavrichi, în vârstă de 34 de ani, a început o afacere cu sucuri naturale preparate chiar de el. Tânărul, care și-a petrecut primii 18 ani din viață într-un orfelinat, a realizat că trebuie să se descurce singur. Nu a vrut doar să supraviețuiască, ci să facă ceva care să dăinuie după el.

„Un antreprenor din domeniul publicității m-a luat sub aripa dânsului de la vârsta de 16 ani. M-a dezvoltat, m-a învățat anumite chestii. Eu provin din centrul de plasament”, le-a spus Nicolae celor 5 investitori, mărturisind că nu știe motivul pentru care părinții lui au renunțat la el.

Mohammad Murad a făcut un gest rar pentru un om de afaceri: i-a oferit 45.000 de euro, în schimbul a 1% din business. Detalii și VIDEO pe Știrile Pro TV

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău