Apare un nou parc industrial în Prahova. Cine este inițiatorul proiectului. UPDATE

0
24
PARC-INDUSTRIAL-570x325_f011c.jpg

PARC-INDUSTRIAL-570x325_f011c.jpg

Prahova va avea un nou parc industrial. Conslierul local Călin Adrian Costin, din comuna Cocorăștii Colț, a inițiat un proiect privind înființarea unui parc industrial pe raza localității pentru atragerea de investitori și, implicit, crearea de locuri de muncă.

UPDATE Proiectul a fost adoptat în unanimitate în ședința Consiliului Local Cocorăștii Colț de joi, 20 februarie.

Consiliul Local al comunei Cocorăștii Colț se întrunește astăzi în ședință pentru a dezbate mai multe proiecte, cel mai important de pe ordinea de zi fiind cel al consilierului Călin Adrian Costin, care prevede înființarea unui parc industrial în localitate.

Terenul a fost identificat deja, este situat la intrarea în comună, cu acces direct la DN 1A și la rețeaua de utilități și întrunește toate condițiile legale pentru a găzdui un parc industrial.

”Acum câțiva ani am lucrat în administrația locală unde m-am ocupat direct de relația cu parcurile industriale, așa că am experiența necesară pentru a propune și susține înființarea unui astfel de parc industrial și la Cocorăștii Colț. Odată creată această oportunitate pentru investitori, comuna va avea numai de câștigat. Mă refer aici nu doar la atragerea de surse suplimentare de venit la bugetul local, ci mai ales la crearea de locuri de muncă astfel încât locuitorii comunei noastre să nu mai fie nevoiți să plece la oraș sau în străinătate în căutarea unui trai mai bun”, a declarat pentru observatorulph.ro consilierul local Călin Adrian Costin, inițiatorul proiectului.

În prezent, în Prahova funcționează parcuri industriale în Ploiești, Ariceștii Rahtivani, Vălenii de Munte, Plopeni și Mizil.

FOTO Documente: Proiectul consilierului local Călin Adrian Costin

WhatsApp_Image_2020-02-19_at_20.21.21_1_8ba23.jpeg

Expunerea de motive

WhatsApp_Image_2020-02-19_at_20.21.21_ad3af.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here