Campanie națională de informare a pasagerilor – 24-29 Februarie

0
Screenshot_2_bfdf9.png

Screenshot_2_bfdf9.png

Federatia Operatorilor Romani de Transport -F.O.R.T  alaturi de Asociatia  Patronala A Transportatorilor Rutieri MUNTENIA TRANS desfasoara in perioada 24-29 Februarie 2020, prin intermediul tuturor filialelor si structurilor asociative membre, o campanie nationala de informare a pasagerilor, menita sa clarifice situatia in care se afla transportul rutier judetean de calatori, campanie ce trateaza urmatoarele aspecte extrem de importante:

  • Transportul elevilor scolarizati intr-o alta localitate de domiciliu

Care este adevarata miza a campaniei de dezinformare continua lansata pe acest subiect de reprezentanti ai Guvernului Romaniei.

  • Tarifele de transport, analiza comparativa cu statele vecine si modul in care acestea sunt construite avand la baza costurile operationale reale

Cum anumite autoritati ale statului incurajeaza dumping-ul.

  • Modul in care bunul mers al transportului rutier judetean de pasageri este influentat de lupta politica la nivel local si central.

Cum a ajuns transportul judetean de pasageri subiect de campanie electorala si prin ce metode sunt dezinformati pasagerii.

  • De ce tip de promisiuni mincinoase legate de transportul public trebuie sa se fereasca cetatenii si in ce jocuri politice murdare, trebuie sa evite sa intre.
  • Ce pot face transportatorii, in contextul actual, pentru a creste nivelul calitativ al serviciilor de transport prestate, cu sprijinul comunitatilor locale beneficiare ale serviciilor prestate.

         Campania de informare se desfasoara in relatie directa cu pasagerii, ce urmeaza sa primeasca materiale tiparite, cu antetul F.O.R.T., la eliberarea abonamentelor si/sau la imbarcarea in mijloacele de transport.

Screenshot_2_bfdf9.png

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău