84250491_10157325006918918_5449471195407712256_n_1ee10.jpg

O postare a unui contribuabil împotriva ANAF a devenit virală pe Facebook. Cristina Lauby s-a trezit cu conturile blocate de fisc pentru că a beneficiat de o reducere de 5% acordată tot de fisc pentru plata integrală a taxelor anului trecut! Așadar, statul execută silit cetățenii pentru a-și recupera ”bonificația”!

Postarea pe Facebook a Cristinei Lauby:

Rușine, ANAF!!!
În România, țara unde ”statul câștigă întotdeauna”, fiscul îi execută la propriu pe bunii platnici PENTRU CĂ PLĂTESC LA TIMP, ca să-și recupereze propria bonificație! Azi eu și mulți alții am primit din portalul ANAF o decizie de EXECUTARE SILITĂ. Nu atenționare, nu decizie de plată, executare silită cu poprire pe conturi în termen de 15 zile. Să leșin, nu alta, mă știam cu plățile la zi. Ce credeți că era?

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mă duc peste ei, la ANAF sector 6. Alții la ghișeu cu aceeasi problemă, panicați, cu mesajul din portalul ANAF în mână. Ni se spune că sigur avem restanțe și oricum ”statul câștigă întotdeauna”, ni se recomandă să plătim, și în caz de ceva să ne recuperăm banii. Noi ne știm fără datorii. Un bărbat amenință cu chemarea televiziunii. Cu greu i-am convins pe angajații de la ghișeu că ceva nu e în regulă, și numai după ce spiritele s-au încins am reușit să ajungem la șeful serviciului de executări silite ANAF Sector 6. Se fac calcule. Ce s-a întâmplat?

Statul român a considerat că bonificația de 5% pe care a acordat-o tot el celor care au plătit în 2019 MAI DEVREME taxele, e datorie neachitată, deci îi execută silit pe oameni ca să-și ia bonificația înapoi!! Fără preaviz, fără notificare, nimic! INADMISIBIL, HALUCINANT!
Chiar așa foame de bani să fie la Agenția Națională de Administrare Fiscală, la Ministerul Finanţelor Publice?
#Rușine

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg