capturaministrulmediului_a537f.jpg

Minstrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat marti ca anul acesta se vor lansa in premiera doua programe: "Casa eficienta energetic" si "Iluminatul ecologic public stradal".

In ceea ce priveste primul program, Alexe a precizat ca oamenii isi vor putea cumpara de la centrale pe peleti, ferestre izolante, pana la leduri sau panouri solare, cu finantare de la stat

"Lansam in premiera si programul "Casa eficienta energetic", un program prin care incercam sa eficientizam energetic cat mai multe case din Romania. Ce finantam concret prin acest program? Sisteme de incalzire, iluminat ecologic si sisteme de izolatie. Asta inseamna ca oamenii isi vor putea cumpara prin program de la centrale pe peleti, ferestre izolante, pana la leduri sau panouri solare", a precizat Costel Alexe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministrul a explicat ca programul va fi finantat prin Administratia Fondului pentru Mediu, iar bugetul total este de 429 de milioane de lei.

Citește continuarea pe ziare.com

sursa foto: captura facebook - conferința de presă Ministerul Mediului

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg