Orban o întoarce ca la Ploiești: ”Anul viitor nu introducem taxe, nici măcar pe cea auto”

0
masini-trafic_89477.jpg

masini-trafic_89477.jpg

După ce băgat spaima în șoferi anunând joi că va introduce o taxă auto la prima înmatriculare, premierul Ludovic Orban a întors-o ca la Ploiești. El a declarat vineri că, cel puțin în 2020 Guvernul PNL nu va introduce o taxă nouă.

„Politica fiscală din programul de guvernare nu prevede introducerea de noi taxe. Vreau să fac o precizare. La conferința de presă de la Ministerul Mediului, așa se nasc fake news-urile, am fost întrebat de taxa de mediu. Am zis, sigur studiem, analizăm, vedem în ce măsură, dar am spus un lucru. Ne vom consulta cu Comisia Europeană. Decât să introducem o taxă care să nu fie în conformitate cu legislația europeană, să-i punem pe români să plătească taxa respectivă și după aceea să trebuiască să dăm banii înapoi, eventual să-i mai punem pe drumuri, mai bine nu băgăm nicio taxă. Această afirmație nu a fost dată. Oricum în cursul anului viitor nu va apărea nicio taxă nouă” a declarat premierul Orban.

Taxa auto a fost eliminată în 2017 de Guvernul PSD.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău