salariu_07c81.jpgCum cea mai mare parte din viață ne-o petrecem la locul de muncă, mulți dintre noi încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Sunt și persoane care fac compromisuri doar pentru a avea un salariu, însă tot mai multe își caută acel job unde să aibă, pe lângă un venit motivant, și plăcerea activității zilnice. Se vede acest lucru și din statistice realizate de firmele de profil care au constatat o creștere cu 6% în octombrie a aplicărilor pentru un alt post.

În luna octombrie, joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie și medical & pharma ocupă primele trei poziții în topul căutărilor efectuate de către candidații români, cu peste 80.000 de căutări în total, arată o analiză BestJobs, potrivit www.incont.stirileprotv.ro

Surpriza lunii octombrie vine din domeniul resurse umane, unde angajații specializați au înregistrat peste 21.000 de căutări de joburi, fiind mai preocupați de perspectiva unui job nou decât cei din domenii precum transport sau vânzări, al căror interes a fost mult mai constant pe parcursul acestui an.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alte domenii ce au înregistrat un număr mare de candidați care și-au căutat joburi în luna octombrie sunt transport (peste 20.000 de căutări), vânzări (peste 15.000 de căutări) sau juridic (peste 13.000 de căutări).

Cel mai râvnit job în luna octombrie, cu aproape 1.000 de aplicanți, a fost cel de Director de fabrică pentru o companie românească din vestul țării, care oferea un salariu de peste 6.000 euro brut.

Știrea integrală o găsiți AICI

Foto cu caracter ilustrativ

salariu_3c68a.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg