Job de 6000 de euro/lună, dar pentru care s-au „bătut“ aproape 1000 de aplicanți

salariu_07c81.jpg

salariu_07c81.jpgCum cea mai mare parte din viață ne-o petrecem la locul de muncă, mulți dintre noi încearcă să îmbine utilul cu plăcutul. Sunt și persoane care fac compromisuri doar pentru a avea un salariu, însă tot mai multe își caută acel job unde să aibă, pe lângă un venit motivant, și plăcerea activității zilnice. Se vede acest lucru și din statistice realizate de firmele de profil care au constatat o creștere cu 6% în octombrie a aplicărilor pentru un alt post.

În luna octombrie, joburile din domeniile financiar – contabilitate, inginerie și medical & pharma ocupă primele trei poziții în topul căutărilor efectuate de către candidații români, cu peste 80.000 de căutări în total, arată o analiză BestJobs, potrivit www.incont.stirileprotv.ro

Surpriza lunii octombrie vine din domeniul resurse umane, unde angajații specializați au înregistrat peste 21.000 de căutări de joburi, fiind mai preocupați de perspectiva unui job nou decât cei din domenii precum transport sau vânzări, al căror interes a fost mult mai constant pe parcursul acestui an.

Alte domenii ce au înregistrat un număr mare de candidați care și-au căutat joburi în luna octombrie sunt transport (peste 20.000 de căutări), vânzări (peste 15.000 de căutări) sau juridic (peste 13.000 de căutări).

Cel mai râvnit job în luna octombrie, cu aproape 1.000 de aplicanți, a fost cel de Director de fabrică pentru o companie românească din vestul țării, care oferea un salariu de peste 6.000 euro brut.

Știrea integrală o găsiți AICI

Foto cu caracter ilustrativ

salariu_3c68a.jpg

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596