2020-dacia-sandero-spy-photo-1_dc8f0.jpg

Mai multe fotografii-spion cu viitorul Dacia Sandero au fost publicate de site-ul motor1.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri auto în limba engleză. Fotografiile au fost realizate de cunoscuții paparazzi auto de la CarPix.

Dacia Sandero se pregătește de debut, sub forma celei de-a treia generații, iar testele pe care constructorul Renault/Dacia le face sunt obligatorii și pe șoselele publice.

Este punctul în care fotografii surprind mașina la teste, de regulă cu aproximativ un an înainte de lansare. Setul de fotografii publicate de motor1.com nu dezvăluie foarte mult din noua caroaserie Sandero, însă putem observa că este menținută proporția actuală a modelului construit în două uzine, Mioveni și Tanger.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ce se știe până acum, despre Sandero, este faptul că va beneficia de noua platformă CMF-B, a Renault Group, aceeași pe care este construit și noul Clio. Este posibil ca acest lucru să aducă o mică scumpire a mașinii, care va beneficia, totodată și de noi sisteme de siguranță, devenite obligatorii.

2020-dacia-sandero-spy-photo-1_452aa.jpg

2020-dacia-sandero-spy-photo_ddb82.jpg

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/foto-spion-dacia-sandero-3-primele-imagini-cu-masina-camuflata-19139168?utm_source=adevarul&utm_medium=Referral&utm_campaign=Cross

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mihai Popescu
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg