ciech_soda_22314400_b823e.jpg

CIECH Soda România a intrat în faza de stand-by la unitatea sa din Râmnicu Vâlcea, începând cu 18 septembrie, după ce alimentarea cu abur industrial a fabricii a fost suspendată.

Măsura a fost luată în urma denunțării unilaterale a contractului de către unicul său furnizor, CET Govora, arată un comunicat al comapniei.

În timp ce angajații primesc în continuare o ofertă de plecări voluntare, compania rămâne deschisă pentru găsirea unei soluții sustenabile, care să permită reluarea operațiunilor și să vină în sprijinul întregii platforme industrial.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Ne aflăm într-un moment greu pentru fiecare sodist, pentru toți cei care s-au dedicat acestei uzine, toți cei care au pus suflet în această companie. Am căutat mereu cooperare și soluții la partenerii noștri de dialog și nu doar pentru viitorul fabricii, al angajaților noștri, ci pentru avea un proiect durabil care să ajute întreaga platformă industrială, să vină în sprijinul întregii comunități. În acest moment, cu noul preț la aburul industrial, pierderile, pe care deja le înregistrăm, s-ar adânci și mai mult dacă am continua. Însă vă asigur că nu am renunțat nicio secundă să ne gândim la viitor. Îmi mențin convingerea că una dintre cele mai bune opțiuni este să avem o nouă sursă de abur, eficientă, la care să contribuie și ceilalți parteneri locali. Avem nevoie de soluții pe termen scurt, dar și de acest proiect pe termen lung. În acest moment toate opțiunile rămân deschise!”, a declarat Witold Urbanowski, director general al CIECH Soda România, în comunicatul citat de economica.net

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg