fara-apa-720x400_65ecd_365ed.jpg

Observatorulph.ro a publicat ieri articolul ”Batjocură mai mare ca pe vremea lui Ceaușescu! În plină caniculă, Hidro Prahova lasă fără apă zeci de mii de consumatori de Sfânta Maria!”. 

Între timp, pe lista localităților afectate de decizia companiei de apă a Consiliului Județean de Prahova s-a adăugat și orașul Urlați, unde se va opri apa zilnic, în intervalul orar 23.30 - 04.30.

Explicația Hidro Prahova la solicitarea observatorulph.ro:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca urmare a solicitării dumneavoastră transmise electronic, pe email, către Hidro Prahova SA, prin care solicitați informații suplimentare cu privire la programul de furnizare a apei potabile în localitățile Mizil, Urlați, Gura Vadului și Baba Ana, vă comunicăm următoarele:

Din cauza consumului mare de apă potabilă în gospodăriile populației din localitățile Mizil, Urlați, Gura Vadului și Baba Ana, generat de canicula prelungită și de lipsa precipitațiilor, operatorul regional de furnizare de apă potabilă și servicii de canalizare Hidro Prahova SA a fost nevoit să instituie un program de furnizare de apă potabilă după program, astfel încât să poată exista timpul fizic necesar refacerii rezervelor de apă potabilă în rezervoarele de înmagazinare ale Hidro Prahova SA. Această situație se va menține pe toată perioada caniculără.

UPDATE Cititorii au reclamat că rămân fără apă și în alte localități precum Dumbrava sau Vitioara de Sus.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg