hotel-inundat_d5d89.jpg

Mai mulți turiști care erau cazați la un hotel de patru stele din Costinești au avut parte de o surpriz neplăcută, care le-a stricat concediul. Camerele în care erau cazați au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorilor după ce canalizarea a refulat.

Mai mulți clienți ai unui complex hotelier de patru stele din stațiunea Costinești au reclamat la Protecția Consumatorilor, faptul că mai multe camere au fost inundate după o ploaie puternică, potrivit digi24.ro.

Complexul are 400 de camere, dintre care 200 sunt situate la parter.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În urma ploii abundente a refulat canalizarea în tot Costineștiul, iar cinci dintre camere au fost inundate”, a precizat șeful CJPC Constanța, Horia Constantinescu.

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au închis camerele afectate până la remedierea deficiențelor, iar unii dintre clienți au acceptat să fie mutați în alte camere, în timp ce alții au cerut să fie despăgubiți, alegând să-și termine vacanța.

„Ocupanții a două camere au fost relocați în incinta aceluiași complex. Turiștii din alte trei camere au ales să părăsească complexul și au fost despăgubiți pe loc la recepție", a mai precizat șeful CJPC Constanța.

Potrivit acestuia, unitatea a fost sancționată numai cu avertisment, iar administratorul a promis că va înlocui mochetele care au fost udate.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg