ministerul-economiei_489be.jpg

Ministerul Economiei a semnat, luni, memorandumul de înțelegere între Beretta Holding și Societatea Uzina Mecanică Plopeni SA, filială a CN Romarm SA. 

Uzina Mecanică de la Plopeni a fost aleasă de partenerul italian. Ministerul Economiei a postat, luni, pe pagina de socializare, imagini din timpul ceremoniei de semnare a memorandumului de colaborare între Uzina Mecanică de la Plopeni, filială a CN Romarm SA, și compania Beretta. 

La Plopeni va începe, în următoarele șase luni, producția unei noi arme de asalt, de ultimă generație, modelul ARX 160. Acest lucru, a anunțat ministrul Economiei, va conduce la crearea, în primă fază, a 150 de locuri de muncă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Vom putea oferi un produs competitiv armatei române”, a susținut Niculae Bădălău, ministrul Economiei, precizând că va fi negociat un contract de offset, care va însemna modernizarea și dotarea uzinei, cu 6,5 milioane de euro.

La ceremonie a fost prezent Franco Gussalli Beretta, iar din partea Uzinei Mecanice Plopeni - Tiberiu Alexandru Pîrvu, Director General.

Sursă VIDEO, foto: Facebook - Ministerul Economiei

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg