WhatsApp_Image_2019-05-29_at_10.33.56_051ad.jpeg

Verificarea tehnică periodică a centralelor termice este o obligație a fiecărui utilizator o dată la 2 ani. Puțini dintre aceștia, însă, realizează riscurile la care se expun dacă nu efectuează la timp această verificare.

Pentru a afla în ce constă această verificare tehnică (ISCIR) și a vedea care sunt avantajele ei, am stat de vorbă cu reprezentanții Varoval New Thermo Service, una dintre cele mai longevive și experimentate firme autorizate din Prahova, Brașov și zona de nord a Bucureștiului în domeniul verificărilor și reparațiilor centralelor termice.

”Legislația prevede ca la fiecare 2 ani, utilizatorii de centrale termice și cazane de apă, să efectueze verificarea tehnică periodică a acestora. Verificarea aceasta constă în evaluarea funcționării corecte și sigure a centralei termice în așa fel încât să se evite tragediile produse de acestea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, recomandăm ca și reparațiile centralelor termice să fie făcute de firme autorizate cu personal specializat. Ați văzut și dumneavoastră o mulțime de situații neplăcute pe la televizor”, explică Andreea Ciobanu, directorul comercial al Varoval New Thermo-Service.

Valabilitatea verificării tehnice periodice ISCIR este obligatorie pentru orice instalație termică de apartament dotată cu centrală proprie și se obține doar dacă, în urma verificării tehnice periodice, funcționarea centralei este declarată conformă.

”În funcție de rezultatele obținute, verificarea tehnică periodică a centralei termice poate avea rezoluțiile următoare: "se admite continuarea utilizării" sau "se interzice funcționarea în continuare a aparatului până la remediere. Dacă verificarea nu se efectuează până la data expirării, riscați să vi se sisteze furnizarea gazelor, până la efectuarea acesteia”, precizează reprezentantul Varoval New Thermo-Service.

În cazul în care centrala nu funcționează în parametrii producătorului, se pune problema unei revizii tehnice, operațiune care necesită costuri suplimentare. La Varoval New Thermo-Service, însă, această operațiune este... gratuită.

”Avem o ofertă în desfășurare prin care clienții noi sau vechi ai companiei care aleg să își facă verificarea tehnica periodica ISCIR a centralei termice la Varoval New Thermo-Service până la finalul lunii august beneficiază de revizie tehnică gratuită”, ne-a declarat Andreea Ciobanu, directorul comercial al companiei Varoval.

Dar care sunt pașii pe care o persoană trebuie să-i urmeze pentru a efectua verificarea tehnică periodică sau reparația unei centralei termice? Ei bine, nu sunt mulți și sunt chiar la îndemâna oricui.

”Clienții pot suna fie la 0377.101.505 sau 0758.092.922, unde se pot programa telefonic, fie pot completa formularul de pe site-ul nostru, www.varoval.ro, de la secțiunea PROGRAMARE. Odată înregistrată programarea, colegele din dispecerat contactează clientul pentru confirmarea comenzii, urmând ca operatorii noștri de service să se deplaseze la domiciliul clientului în ziua și la ora stabilită pentru efectuarea operațiunilor de verificare sau reparație, după caz . Este la fel de simplu ca atunci când suni după pizza 😊”, povestește Andreea Ciobanu.

Mai mult decât atât, cei care aleg să fie clienții Varoval New Thermo-Service, beneficiază de asistență dedicată minut cu minut.

”Avem un dispecerat care lucrează până la orele 17.00, unde clienții pot suna pentru orice fel de problemă sau întrebare. Chiar dacă există apeluri după ora 17:00, apelul rămâne în sistem, urmând sa fie contactat clientul în următoarea zi lucrătoare.

De asemenea, avem și un sistem de management integrat al clienților în așa fel încât îi putem identifica ușor și, în momentul în care colegele noastre stau de vorbă cu aceștia, au deja în față istoricul clientului și al centralei”, explică Andreea Ciobanu.

Varoval New Thermo-Service este una dintre cele longevive companii de instalații termice și sanitare din România.

Compania a debutat în 2006, cu servicii de instalații termice și sanitare și, din 2015, este unul dintre principalii furnizori de verificări tehnice periodice ISCIR și reparații pentru echipamente termice pentru orice instalații și cazane până la 2MW din Prahova, Brașov și zona de nord a Bucureștiului . Varoval New Thermo-Service dispune de personal cu experiență în domeniul instalațiilor termice pentru asigurarea punerilor în funcțiune, reparații și verificări tehnice periodice la echipamente termice.

(P)

WhatsApp_Image_2019-05-29_at_10.33.59_28f1e.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-29_at_10.33.58_d120c.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-29_at_10.33.57_05b02.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-29_at_11.44.25_b0b91.jpeg

WhatsApp_Image_2019-05-29_at_11.44.251_bb389.jpeg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg