fbpx

ADIENT_Ploieşti_-_1000_de_cărţi_pentru_1_iunie_-11_ac7f1.jpg

Educaţia poate schimba în bine parcursul unei comunităţi. Pornind de la această premisă, echipa ADIENT TRIM Ploieşti a organizat “1.000 de poveşti pentru 1 Iunie” – un proiect de responsabilitate socială prin care peste 1.000 de cărţi sunt oferite şcolilor din judeţul Prahova, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Ideea de a contribui la educaţia copiilor prin lectură nu doar că i-a încântat pe angajaţii ADIENT TRIM Ploieşti, ci le-a oferit şi ocazia de a retrăi amintiri dragi din perioada anilor de şcoală. În perioada 15 – 27 mai, aceştia au selectat şi strâns cărţi menite să îi aducă pe elevi mai aproape de pasiunea pentru citit şi de personajele memorabile ale copilăriei.

În urma efortului reunit al echipei, 1.250 de cărţi (manuale, dicţionare, cărţi de poveşti ş.a.) au putut fi oferite elevilor claselor I-VIII ale şcolilor gimnaziale din Aluniş, Bertea şi Ştefeşti – cu 250 de volume peste obiectivul asumat initial de către companie. Cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, cărţile au pornit astăzi spre cele 3 şcoli din judeţul Prahova, astfel încât copiii să se bucure din plin de ele, chiar de ziua lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Împreună facem copilăria mai frumoasă!, au spus, în acelaşi glas, colegii mei, când au răspuns cu entuziasm şi emoţie iniţiativei «1.000 de poveşti pentru 1 Iunie». Este un proiect special, care ne-a oferit ocazia de a ne consolida şi mai mult ca echipă, cărţile copilăriei fiind un prilej de a depăna amintiri nepreţuite şi de a ne reîndrăgosti de eroii pe care îi admiram, atunci când eram mici. Sperăm ca gestul nostru să aducă bucurie elevilor din cele 3 şcoli din judeţul Prahova şi vom continua să căutăm modalităţi de a ne implica în comunitate” a spus Carmen Bărbulescu, HR Plant Manager ADIENT TRIM Ploieşti.

ADIENT TRIM Ploieşti este fabrica de referinţă pentru produse Premium, realizate de o echipă profesionistă, performantă şi inovativă. De peste 15 ani, echipa ADIENT TRIM Ploieşti îmbunătăţeşte experienţa unei lumi în mişcare, producând cu mândrie tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini.

ADIENT TRIM Ploieşti are în prezent peste 1.900 de angajaţi. În fiecare an, tapiţeriile auto realizate la fabrica ADIENT TRIM din Ploieşti se regăsesc pe mai mult de 750.000 de maşini din întreaga lume. Producţia se realizează folosind utilaje de ultimă generaţie, iar calitatea extrem de ridicată a produselor şi profesionalismul echipei au ajutat compania să devină un reper în domeniul său de activitate, la nivel internaţional.

Compania ADIENT este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 6.000 de angajaţi şi deţine opt unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Timişoara (materiale textile pentru huse auto), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).  (P)

ADIENT_Ploieşti_-_1000_de_cărţi_pentru_1_iunie_-_2_1_986df.jpg

ADIENT_Ploieşti_-_1000_de_cărţi_pentru_1_iunie_-11_ac7f1.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg