fbpx

eugen-radulescu-bnr_b5526.jpg

Avertisment dur lansat de Eugen Rădulescu, directorul Direcţiei de Stabilitate Financiară din cadrul Băncii Naţionale a României. Concurența va fi acerbă, pentru că pe piața românească intră giganți din afară.

"Avem o competiţie nebancară în creştere. Planurile de afaceri ale instituţiilor financiare trebuie să ţină seama de acest lucru. Trebuie să se îmbunătăţească eficienţa costurilor, pentru că există presiuni mari asupra profitabilităţii. Strategiile trebuie să fie revăzute nu numai în privinţa produselor şi a serviciilor, ci şi a interacţiunii cu clienţii, cu un accent deosebit pentru mediul online, unde paşii există, dar parcă ar fi loc de mult mai mult decât atât", a arătat Rădulescu, în cadrul Forumului Pieţei Financiare.

"Nu vreau să dau nume aici, pentru că nu vreau să le fac propagandă gratuită, dar avem firme-gigant la nivel mondial, care se pregătesc să intre pe piaţa serviciilor bancare şi, din informaţiile pe care le am, vor intra cu produse care vor constitui cutremure adevărate. Sistemul financiar trebuie să se pregătească pentru asta", a avertizat el.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surpriza vine din faptul că tocmai BNR critica bâlbâielile și gafele guvernamentale, afirmând că evoluția impredictibilă a României îi va alunga pe actualii investitori, iar alții noi nu au motive să mai vină.

sursa declarații adevărul.ro

eugen-radulescu-bnr_f34c0.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg