fbpx

Case-de-marcat-cu-jurnal-electronic_31277.jpgÎncepând de la 1 mai 2019, inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF vor desfăşura o serie de controale la operatorii economici. Verificările au ca scop identificarea noilor case de marcat pe care agenții economici au obligativitatea să le dețină. Lipsa lor va duce la amenzi și suspendarea activității.

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF continuă verificarea modului în care operatorii economici respectă obligaţia legală de dotare cu aparate de marcat cu jurnal electronic, potrivit www.zf.ro.

Conform reglementărilor în vigoare, amenzile pentru nerespectarea calendarului înlocuirii caselor de marcat sunt cuprinse între 8.000 și 10.000 de lei. În plus, firmelor le sunt confiscate sumele nejustificate și li se suspendă activitatea până-și schimbă casele de marcat și achită amenzile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Companiile mari și mijlocii ar fi trebuit să-și înlocuiască aparatele până la 1 iunie 2018, în timp ce companiile mici ar fi trebuit să-și înlocuiască aparatele până la data de 1 august 2018.

Foto:

Case-de-marcat-cu-jurnal-electronic_7cd22.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg