fbpx

amnistie-fiscala-2019-1_e74ed.jpg

Agenția Națională de Administrare Fiscală pregătește pentru anul 2019 o amnistie pentru oamenii care au datorii mici la stat. Potrivit unor surse citate de Pro tv contribuabilii care au primit de la ANAF decizii de impunere pentru sume mici ar putea beneficia de ştergerea datoriilor.

Amnistia care ar urma să fie dată de Guvern prin Ordonanță de Urgență după Paște ar putea viza contribuabilii care au primit de la Fisc decizii de impunere pentru sume mici în perioada 2015-2018.

Amnistia ar putea să li se aplice celor care au de plătit pentru perioada respectivă contribuţii la asigurările de sănătate în sumă mai mare decât veniturile pe care le-au realizat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultima perioadă, mii de oameni s-au trezit acasă cu plicuri de la ANAF care îi înștiințau că au datorii la stat. Multe dintre acestea sunt mai vechi chiar și de cinci ani și provin de la neplata asigurărilor de sănătate. Oamenii au fost înștiințați că urmează să fie executați silit, dacă nu-și plătesc datoriile până pe data de 30 iunie!

sursa: România TV

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg