ANAF pregătește o amnistie pentru cei care s-au trezit datori peste noapte

0
amnistie-fiscala-2019-1_e74ed.jpg

amnistie-fiscala-2019-1_e74ed.jpg

Agenția Națională de Administrare Fiscală pregătește pentru anul 2019 o amnistie pentru oamenii care au datorii mici la stat. Potrivit unor surse citate de Pro tv contribuabilii care au primit de la ANAF decizii de impunere pentru sume mici ar putea beneficia de ştergerea datoriilor.

Amnistia care ar urma să fie dată de Guvern prin Ordonanță de Urgență după Paște ar putea viza contribuabilii care au primit de la Fisc decizii de impunere pentru sume mici în perioada 2015-2018.

Amnistia ar putea să li se aplice celor care au de plătit pentru perioada respectivă contribuţii la asigurările de sănătate în sumă mai mare decât veniturile pe care le-au realizat.

În ultima perioadă, mii de oameni s-au trezit acasă cu plicuri de la ANAF care îi înștiințau că au datorii la stat. Multe dintre acestea sunt mai vechi chiar și de cinci ani și provin de la neplata asigurărilor de sănătate. Oamenii au fost înștiințați că urmează să fie executați silit, dacă nu-și plătesc datoriile până pe data de 30 iunie!

sursa: România TV

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău