fbpx

declaratia_unica_11318500_195ae.jpg

Experţii ANAF au dezvăluit că bonificaţia de 5% oferită la depunerea Declaraţiei Unice (D112), promovată intens de ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, nu e cuprinsă în bugetul de stat de anul acesta, deci nu poate fi plătită celor aflaţi în drept.

Odiseea Declaraţiei Unice, care ar fi trebuit să simplifice viaţa contribuabilului, dar a complicat-o spre infinit. Mai întâi a fost împinsă de la sfârşitul lui martie, termenul iniţial de depunere, la 31 iulie, din cauza ambiguităţii prevederilor, care au condus la un grad record de neconformare. 

Dincolo de acest aspect, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a promovat puternic această Declaraţie Unică şi complicată, insistând că face un bine contribuabililor bun-platnici: vor primi un bonus de 5% pentru depunerea Declaraţiei în termen şi plata integrală a obligaţiilor până la aceeaşi dată. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toate bonusurile care ar fi trebuit primite pentru aceste declaraţii (şi plata făcută în conformitate cu ele) sunt lovite de aceeaşi lipsă de bani din bugetul naţional.

Citește continuarea pe economica.net

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg