fbpx

radu_b0e88.jpg

Aroma unei cafele proaspăt prăjită este incomparabil mai puternică decât cea a cafelei de supermarket, ambalată nu se știe când și cu termen de valabilitate îndelungat, ca cel al alimentelor pline de e-urile folosite de marii producători.

După un an de la prima vizită, am fost din nou la prăjitoria lui Radu Popescu din Ploiești pentru a vedea cum cafeaua adusă tocmai din Ethiopia, Kenya, El Salvador, Honduras și Guatemala se transformă în licoarea de care am devenit dependent. O poți comanda și tu AICI

L-am găsit la fel de preocupat de calitatea procesului de prăjire ca și în prima zi de activitate, semn că afacerea trebuie să respecte standardele cu care și-a obișnuit clienții.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cuptorul încins, boabele de cafea trosneau precum cele de popcorn la microunde, timp în care Radu verifica minuțios procesul. Orice neatenție îl poate costa scump, iar curba de prăjire este foarte importantă pentru calitatea cafelei livrate la domiciliu (în Ploiești transportul este gratuit).

Acum are comenzi nu doar din Prahova, ci din întreaga țară, clienții devenind, ca și mine, dependenți de aroma specială a unei cafele proaspăt prăjită.

Dacă nu mă credeți, încercați o ”mostră” plasând o comandă pe www.compascoffee.ro. (P)

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook