fbpx

radu_b0e88.jpg

Aroma unei cafele proaspăt prăjită este incomparabil mai puternică decât cea a cafelei de supermarket, ambalată nu se știe când și cu termen de valabilitate îndelungat, ca cel al alimentelor pline de e-urile folosite de marii producători.

După un an de la prima vizită, am fost din nou la prăjitoria lui Radu Popescu din Ploiești pentru a vedea cum cafeaua adusă tocmai din Ethiopia, Kenya, El Salvador, Honduras și Guatemala se transformă în licoarea de care am devenit dependent. O poți comanda și tu AICI

L-am găsit la fel de preocupat de calitatea procesului de prăjire ca și în prima zi de activitate, semn că afacerea trebuie să respecte standardele cu care și-a obișnuit clienții.

În cuptorul încins, boabele de cafea trosneau precum cele de popcorn la microunde, timp în care Radu verifica minuțios procesul. Orice neatenție îl poate costa scump, iar curba de prăjire este foarte importantă pentru calitatea cafelei livrate la domiciliu (în Ploiești transportul este gratuit).

Acum are comenzi nu doar din Prahova, ci din întreaga țară, clienții devenind, ca și mine, dependenți de aroma specială a unei cafele proaspăt prăjită.

Dacă nu mă credeți, încercați o ”mostră” plasând o comandă pe www.compascoffee.ro. (P)

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg