fbpx

untitled.png

Aplicaţia gratuită Istoric Vehicul, lansată de RAR, nu funcționează la parametrii optimi din cauza numărului mare de solicitări. Cei care au încercat să acceseze aplicaţia au reclamat că nu primesc codul de acces pe e-mail.

Registrul Auto Româna a transmis ieri un mesaj pe Facebook în care explică situaţia, problemele fiind cauzare de numărul mare al accesărilor, câteodată fiind înregistrate simultan 4.000 de cereri.:

Stimati clienti,

Aplicatia "Istoric vehicul", disponibila pe site-ul nostru www.rarom.ro, a inregistrat in doar 2 zile un numar record de accesari.

Numarul persoanelor interesate sa afle informatii despre vehiculele aflate in posesie sau pe care intentioneaza sa le cumpere a depasit 500.000.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Va rugam sa tineti cont de importanta corectitudinii datelor pe care le introduceti in program (serie de sasiu/adresa de email). In caz contrar, aplicatia nu va poate afisa informatiile solicitate!

De asemenea, va rugam sa tineti cont ca aplicatia este disponibila permanent pe viitor, avand ca principal scop necesitatea de a-i pune in "garda" pe toti cei care vor sa verifice o masina pe care intentioneaza sa o cumpere. Insa incercarile de a accesa portalul in mod repetat si doar din curiozitate pot genera si intervale de timp de functionalitate ingreunata!

Specialistii nostri lucreaza continuu astfel incat aplicatia sa fie in parametri si sa o puteti folosi cu succes!

Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati (dovada fiind numarul foarte mare de accesari) si va stam la dispozitie pentru orice informatie care va poate fi de folos!

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg