fbpx

JYSK-Studio-saltele-magazine-Store-3.0.jpg

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, se alătură mișcării care sprijină construcția de autostrăzi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajați își vor întrerupe activitatea. Acțiunea vizează cele 73 de magazine din țară, inclusiv cele din Prahova (Ploiești și Vălenii de Munte). Protestul a fost inițiat de un om de afaceri din Suceava.

Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria:

“Existența autostrăzilor care să lege orașe cheie ale țării, precum și țara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului și drumuri făcute în siguranță.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Atunci când toate regiunile țării vor fi conectate prin autostrăzi, clienții noștri își vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuiește în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanță cu mașina și petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că așteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al țării sau pur și simplu plătește mai mult pe un produs, pentru că prețul de la raft reflectă și prețul transportului”. 

Reamintim că și Observatorulph.ro se alătură companiilor care vor participa la mișcarea de protest ”România vrea autostrăzi” inițiată de un  din Suceava.

Până acum și-au anunțat participarea la protest alte două companii mari din Câmpina (detalii AICI).

VIDEO Campania ”România vrea autostrăzi”

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg