fbpx

8914.jpg

APM Prahova monitorizează oprirea instalațiilor Petrotel Lukoil, rafinăria intrând în revizie tehnică până la sfârșitul luni martie.

Comunicatul APM Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

APM Prahova a fost informată, de către SC Petrotel Lukoil S.A., cu privire la oprirea unor echipamente tehnologice, în vederea reviziei tehnice periodice, în intervalul 6-31 martie 2019. Ni s-a comunicat faptul că, până la oprirea instalațiilor, vor fi eșapări de gaze în faclă și este posibil ca în zona de influență să apară disconfort olfactiv.

Având în vedere revizia tehnică anuțată, precum și sesizările populației din noaptea de 6-7 martie 2019, referitoare la mirosul de produse petroliere, APM Prahova a monitorizat calitatea aerului în data de 7 martie 2019, începând cu ora 8,30, în zona platformei industriale de est a municipiului Ploiești, în punctele: Moara Noua, Poarta 1 și Poarta 3 – SC Petrotel Lukoil SA.

APM Prahova continuă acțiunea de monitorizare suplimentară, cu autolaboratorul, în zona SC SUDARC SRL, și cu stația mobilă, în zona Primăriei Comunei Bărcănești, pe durata reviziei tehnice.

De asemenea, ca măsură de reducere a disconfortului olfactiv, APM Prahova a solicitat SC Petrotel Lukoil SA să ia toate măsurile ce se impun în vederea reducerii emisiilor de poluanți în atmosferă, să intensifice automonitorizarea și să notifice toate activitățile/operațiunile tehnologice considerate a avea un posibil impact negativ asupra calității aerului.  

Populația municipiului Ploiești se poate informa zilnic, pe site-ul APM Prahova (http://apmph.anpm.ro, Calitatea aerului), cu privire la rezultatele monitorizării calității aerului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg