fbpx

bnr-1-1-1-2.jpg

Problema devalorizării leului, cauzele reale și posibilele soluții i-au determinat pe senatorii din Comisia Economică să îi invite la discuții pe oficialii Băncii Naționale a României. 

Purtătorul de cuvânt al Băncii Naționale, citat de digi24, a anunțat că oficialii BNR nu vor participa marţi la discuţia din Comisia Economică din Senat.

Motivul invocat: Este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Supraveghere Macroprudenţială.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„BNR nu va participa astăzi (marţi, n.r) la discuţia din Comisia Economică din Senat pentru că este nevoie mai întâi de o întâlnire cu Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetului Naţional de Supraveghere Macroprudenţială, după cum a declarat aseară şi domnul consilier Vâlcov (Darius Vâlcov, consilierul premierului, n.r.).

BNR este deschisă la dialog, la clarificarea chestiunilor în discuţie bineînţeles şi în Parlament şi consider că se poate găsi un cadru mai adecvat acestei întâlniri decât cel creat de domnul Zamfir (senatorul ALDE, Daniel Zamfir, n.r.), care să nu plece de la un şir de fake news-uri lansate fără probe”, a spus Dan Suciu.

sursa declarație digi24

bnr-1-1-1-2.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook