fbpx

afacere.png

Ploieștiul va fi gazda unui eveniment inedit despre curajul de a ieși în față, despre pasiune și despre cum să le îmbini în cel mai inedit mod în momentul în care vorbești despre ideile tale. Acțiunea organizată miercuri, 23 ianuarie, va cuprinde și un workshop de elevator speech și strângere de fonduri pentru Asociația Pacienților Oncologi din România.


SPEAKINGS este despre curajul de a ieși în față, despre pasiune și despre cum să le îmbini în cel mai inedit mod în momentul în care vorbești despre ideile tale. De aceea, Speakings organizează SPEAKINGS ENTREPRENEURS EDITION ce va avea loc în data de 23 ianuarie 2019, în Ploiești, la Centrum Ballroon & Conference, ora 17:00.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se desfășoară sub forma unei competiții în care înveți că tot ce îți trebuie pentru a-ți vinde afacerea sunt 60 de secunde și abilitățile ce te ajută să alegi informația potrivită în funcție de scopul pe care îl ai, dar și ce să spui și cum să spui în cel mai scurt timp, având, în final, cel mai bun rezultat. Acțiunea se desfășoară sub deviza că „ propria afacere îți este cea mai bună carte de vizită”. Participanților li se creează contextul perfect în care să își dezvolte abilitățile de antreprenor prin public speaking și, în final, să își prezinte afacerea în fața a 100 de antreprenori în doar 60 de secunde.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În prima parte a competitiei cei 16 antreprenori înscriși din cadrul BNI își vor prezenta business-ul în două runde, iar fiecare concurent are la dispoziție un minut pentru a spune esențialul în cel mai inedit și persuasiv mod, cele două runde fiind atent urm[rite de un juriu care va desemna și câștigătorii.
Cea de-a doua parte a evenimentului aduce în centrul atenției participanții ce doresc să își dezvolte abilitățile de antreprenor prin puterea exemplului.

În ultima rundă, vor avea loc 2 sesiuni de SPEED NETWORKING, în care antreprenorii prezenți uită de orice mod convențional de prezentare a afacerii lor și acceptă provocarea de 60 de secunde în care își vor descrie business-ul în fața antreprenorilor cu care împart masa în timpul competiției.

„Dacă ești antreprenor și ești pasionat de propriul business, te așteptăm pe 23 ianuarie. Tot ce ai nevoie sunt pasiunea și curajul, iar combinația dintre cele două poate face minuni pentru afacerea ta. Dacă știi antreprenori la fel de pasionați, sharing is caring, chiar și în business”, este invitația lansată de organizatori. Intrarea este gratuită, iar cei care vor dori vor putea dona pentru Asociația Pacienților Oncologici!

Cei 16 antreprenori înscriși sunt:

Andreea Orban - Metropolitan Life
Geanina Vlăsceanu – Netland Computers
Iolanda Gheorghiu – Asociația Pacienților Oncologici
Ioana Olivia Enăchescu – PDConsult Protecția Datelor
Marina Cocoş – SOS Deces
Lucian Cernica - Edirom Construct
Adriana Codescu – Euromnia Intermed
Loredana Chelba – Adboutique
Diana Catricica - SC TOTALMONTAJ SRL
Laura Drăghici – Chic Fleuriste
Adriana Grigore - PH Garden
Fehmi Cakar – Școala Spectrum Ploieşti
Iulia Doicilă – Iulia Events
Oana Maria Ene - Oana Maria Interior Design

Prin intermediul Speaking Entrepreneurs Edition va fi susținută Asociația Pacienților Oncologi din România.

Pentru orice pacient al unui spital, fiecare secundă contează. De aceea, Speakings și partenerii oficiali susțin Asociația Pacienților Oncologi din România, asociație ce a reușit cu ajutorul unei companii private să aducă în România primul aparat de ultimă generație ce poate depista trei tipuri de cancer în numai două ore, utilizând o simplă probă de sânge.

Idylla, aparatul ce se poate găsi momentan doar în Prahova, este răspunsul rapid și neinvaziv pentru cei ce au nevoie de acest tip de analiză.

afacere.png

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg