leu-euro-538x332.jpg

Pentru moneda noastră națională azi a fost cea mai neagră zi din istorie, înregistrându-se cea mai mare diferență comunicată de BNR.

4,6722 lei pentru 1 euro. 

Avansul euro în raport cu leul vine după şedinţa de politică monetară de marți de la BNR, când Banca Naţională a păstrat dobânda la 2,5%. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acest nivel depăşeşte precedentul record, de 4,6695 lei, stabilit în 21 iunie 2018.

Deocamdată analiștii financiari se feresc să facă prognoze, afirmând că este prematur să prevadă cât va dura deprecierea și unde se va ajunge, însă este de remarcat că nu sunt perspective îmbucurătoare.

leu-euro-538x332.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Marți, 15 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Un nou minim istoric pentru leu - 4,6822 lei/1euro

Continuă deprecierea monedei naționale în fața celei europene. Moneda unică a crescut marți la nivelul de 4,6822 lei, o creștere de 0,11%, respectiv 0,0051 lei față de nivelul înregistrat luni. Și...