fbpx

cine-este-mihaela-triculescu-noul-sef-anaf-570190.jpg

În calitate de șef al Cabinetului propriu Individual de Insolvență (CII), Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF, are mai multe procese pe rol în care se judecă cu Finanțele Publice Dolj.

Potrivit portalului public al instanțelor de judecată, ce  poate fi accesat aici, procesele privesc insolvența diferitor firme al căror lichidator este tocmai CII Mihaela Triculescu. Procesele opun, pe de o parte, cabinetul de insolvență al noului șef al ANAF și, pe de altă parte, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Dolj (DGRFP Dolj).

În unul dintre cele mai recente procese, DGRFP Dolj reclamă Curții de Apel o decizie a Oficiului Național al Registrului Comerțului privind firma Robelia Impex SRL al cărei lichidator este  CII Mihaela Triculescu. În acest proces cabinetul are rol de intimat alături de firma Robelia și Oficiul Comerțului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Portalul instanțelor nu dă detalii suplimentare, dar dosarul pare a fi activ cum lipsește decizia definitivă a instanței iar ultima modificare a dosarului a fost la jumătatea lunii trecute, potrivit digi24.ro.

Cine este Mihaela Triculescu

Reamintim că premierul Dăncilă a numit-o ieri pe Mihaela Triculescu președinte al ANAF, după demiterea lui Mișa. Potrivit unui comunicat oficial, „Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina „Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg