cine-este-mihaela-triculescu-noul-sef-anaf-570190.jpg

În calitate de șef al Cabinetului propriu Individual de Insolvență (CII), Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF, are mai multe procese pe rol în care se judecă cu Finanțele Publice Dolj.

Potrivit portalului public al instanțelor de judecată, ce  poate fi accesat aici, procesele privesc insolvența diferitor firme al căror lichidator este tocmai CII Mihaela Triculescu. Procesele opun, pe de o parte, cabinetul de insolvență al noului șef al ANAF și, pe de altă parte, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Dolj (DGRFP Dolj).

În unul dintre cele mai recente procese, DGRFP Dolj reclamă Curții de Apel o decizie a Oficiului Național al Registrului Comerțului privind firma Robelia Impex SRL al cărei lichidator este  CII Mihaela Triculescu. În acest proces cabinetul are rol de intimat alături de firma Robelia și Oficiul Comerțului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Portalul instanțelor nu dă detalii suplimentare, dar dosarul pare a fi activ cum lipsește decizia definitivă a instanței iar ultima modificare a dosarului a fost la jumătatea lunii trecute, potrivit digi24.ro.

Cine este Mihaela Triculescu

Reamintim că premierul Dăncilă a numit-o ieri pe Mihaela Triculescu președinte al ANAF, după demiterea lui Mișa. Potrivit unui comunicat oficial, „Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina „Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Joi, 17 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

ANAF va dizolva din oficiu câteva mii de firme

ANAF va iniția acțiuni de dizolvare a tuturor societăților care vor fi înscrise doi ani consecutiv pe o listă a Ministerului Finanțelor cu societăți al căror activ net s-a diminuat la mai puțin de...