reglementari-PFA-650x435.jpg

Legislația care le vizează s-a schimbat în urmă cu doi ani, timp pe care deținătorii de PFA-uri și II-uri l-au avut la dispoziție pentru a se conforma noilor reguli.

În România sunt 30.700 de PFA și aproximativ 12.500 de întreprinderi familiale, și toate sunt nevoite să se conformeze.

Concret, legislația le obligă să se încadreze în maximum 5-10 clase de activități și să limiteze numărul de angajați la maximum 3-8 persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Noile reguli au fost introduse în octombrie 2016 și au devenit valabile începând din 16 ianuarie 2017, firmele având un interval de 2 ani la dispoziție pentru conformare.

17 ianuarie este termenul limită.

reglementari-PFA-650x435.jpg

sursa profit.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.