primaria-sibiu-radiaza-17-masini-abandonate-pe-domeniul-public-1361518763_ad7da.jpg

În această lună, Serviciul Finanțe Publice Locale Ploiești va solutiona dosarele de radiere auto chiar în ziua depunerii acestora, fără a fi necesară plata unei taxe de urgență.

Comunicatul SPFL Ploiești:

Incepand cu data de 03.01.2019, institutia noastra va solutiona dosarele de radiere auto in ziua depunerii acestora, fara a fi necesara plata unei taxe de urgenta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dosarele se vor solutiona in ordinea venirii, conform bonurilor de ordine obtinute prin intermediul apelatorului. In cazul in care nu sunt inregistrate multe lucrari, documentele vor fi eliberate in maxim 15 minute, iar in cazul prezentei mai multor contribuabili, acestia vor fi rugati sa astepte un timp, in functie de numarul de dosare primite.

Aceasta masura o vom pune in practica timp de o luna de zile si, in cazul in care rezultatele vor fi cele asteptate, o vom implementa permanent, ca si procedura de lucru. 

Decizia am luat-o avand in vedere numarul mare de astfel de lucrari, pentru operativitate si pentru a veni in sprijinul contribuabililor care instraineaza mijloace auto, care , in acest fel, nu vor mai fi nevoiti sa faca doua drumuri la institutia noastra.

Celelalte lucrari, respectiv, declarari auto, eliberare de certficate fiscale, transferuri, restituiri, compensari, acordare de facilitati etc se vor realiza ca si pana acum, la termenele cunoscute sau, la cerere, in regim de urgenta, prin plata taxei aferente.

Va reamintim ca suntem , in permanenta, interesati in imbunatatirea relatiei cu dumneavoastra si ca va asteptam sugestiile in acest sens


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.