fbpx

primaria-sibiu-radiaza-17-masini-abandonate-pe-domeniul-public-1361518763_ad7da.jpg

În această lună, Serviciul Finanțe Publice Locale Ploiești va solutiona dosarele de radiere auto chiar în ziua depunerii acestora, fără a fi necesară plata unei taxe de urgență.

Comunicatul SPFL Ploiești:

Incepand cu data de 03.01.2019, institutia noastra va solutiona dosarele de radiere auto in ziua depunerii acestora, fara a fi necesara plata unei taxe de urgenta.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dosarele se vor solutiona in ordinea venirii, conform bonurilor de ordine obtinute prin intermediul apelatorului. In cazul in care nu sunt inregistrate multe lucrari, documentele vor fi eliberate in maxim 15 minute, iar in cazul prezentei mai multor contribuabili, acestia vor fi rugati sa astepte un timp, in functie de numarul de dosare primite.

Aceasta masura o vom pune in practica timp de o luna de zile si, in cazul in care rezultatele vor fi cele asteptate, o vom implementa permanent, ca si procedura de lucru. 

Decizia am luat-o avand in vedere numarul mare de astfel de lucrari, pentru operativitate si pentru a veni in sprijinul contribuabililor care instraineaza mijloace auto, care , in acest fel, nu vor mai fi nevoiti sa faca doua drumuri la institutia noastra.

Celelalte lucrari, respectiv, declarari auto, eliberare de certficate fiscale, transferuri, restituiri, compensari, acordare de facilitati etc se vor realiza ca si pana acum, la termenele cunoscute sau, la cerere, in regim de urgenta, prin plata taxei aferente.

Va reamintim ca suntem , in permanenta, interesati in imbunatatirea relatiei cu dumneavoastra si ca va asteptam sugestiile in acest sens

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg