download.png

Clienţii care au cont deschis la Banca Transilvania şi care vor să verifice date referitoare la acesta prin aplicaţia de Internet Banking şi Mobile Banking BT24 sunt informaţi că serviciul nu este disponibil până pe 2 ianuarie inclusiv.

„BT24 ia o pauză în perioada 31 decembrie (ora 23) – 2 ianuarie şi nu poate fi accesat în intervalul menţionat. Echipa BT nu este cu colinda şi nici nu sărbătoreşte cu cozonac în aceste zile, ci este pe baricade pentru pregătirea fuziunii Banca Transilvania-Bancpost. Mulţumim”, este mesajul care apare la accesarea contului.

Citește continuarea pe zf.ro


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.