images.jpg

Majorarea accizelor de la 1 ianuarie a produs un val de scumpiri la stațiile de carburanți din Ploiești.

Astfel, dacă ieri, la stațiile Petrom benzina încă s-a mai vândut la prețuri cuprinse între 4,89 și 4,95 lei litru, miercuri, 2 ianuarie, cea mai ieftină benzină costă 5 lei la stația Petrom din strada Andrei Mureșanu.

Celelalte stații Petrom din Ploiești vând benzina la prețuri cuprinse între 5,01 lei litrul (Șoseaua Vestului) și 5,02 lei litrul (Bariera București).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Rompetrol se vinde la prețuri cuprinse între 5,07 și 5,13 lei litru, iar la OMV cea mai ieftină benzină cu 5,13 lei/litru.

În schimb, motorina costă între 5,39 lei/litru (Petrom strada Andrei Mureșanu) și 5,50 lei/liru (Rompetrol Centura de Vest).


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.